Hårtest med HÅROLOGI

Hårologi SilkeborgHÅROLOGI konceptet er baseret på ægte viden, analyse af dit unikke hår og miljøvenlige produkter af høj kvalitet.

Dit hår er helt unikt. Faktisk er dit hår lige så individuel som dit fingeraftryk. Så det der passer til din ven eller veninde passer ikke nødvendigvis til dig.

Hos mig får du det bedste til netop dit hår, fordi som en Hårolog kan jeg måle hvad dit hår har reelt brug for. De produkter, du køber med hjem, blander jeg i salonen med et par dråber af nøje udvalgte eksotiske ekstrakter, således vi i fællesskab kan skabe netop den virkning dig og dit hår har brug for.

Dette er en eksklusiv service som kun en Hårolog kan tilbyde, sammen med Hårologi produkter

Analysering af dit hår og hovedbund

Der er nok de færreste som har 100% sundt hår. Men hvordan ved du hvad dit hår har brug for?

Svaret er: med et hårtest.

Bare med et enkelt hår, analyserer jeg dit hår med speciel type digital maskine. Det maskinen gør er at den analyserer dit hår for manglende stoffer, styrke og strækbarhed.

Det giver mig de informationer jeg skal bruge for at kunne blande en helt personlig shampoo og kur specialt til dig. Det gør også at du får den helt optimale oplevelse af dine produkter da dit hår får lige hvad det har brug for, samt mere glans, formbarhed og styrke

Med den viden har vi mulighed for, at påvirke hårets og hudens naturlige funktioner gennem produkterne. Testen måler om håret er i balance, om det evt. mangler fugt eller proteiner. Ud fra denne viden , kan jeg blande shampoo, hårkure osv. med tilsætninger og naturlige ekstrakter, så du får dit helt eget personlige produkt.

Kort video om HÅROLOGI:

Hydrofilt eller Hydrofobt hår? Dette er en skala hvor fleste mennesker er lidt (eller meget) i den ene ende eller den anden.

Hydrofilt betyder at dit hår er fugtelskende. Hydrofobt betyder at dit hår er fugtafvisende.

Hårets fugtbalance er afgørende for, hvordan det skal behandles for at være friske og skinnende smuk, føler sig godt og være let at forme.

I begge tilfælde er det optimalt at lave en blanding, tilpasset til hvor meget dit hår er enten fugtelskende eller fugtafvisende.

Gode grønne hårprodukter

HÅROLOGI produkterne er grøn-certificeret, udviklet og produceret i Sverige og emballagerne er bæredygtige.

HÅROLOGI’s hår- og hudplejeprodukter samt kosttilskud, er baseret på de fineste råvarer fra naturens egne kilder og ekslusivt udvalgt for at opnå den bedste effekt på hud og hår. Ingredienserne er valgt ikke kun for den bedste effekt men også for som mindst mulig negativ påvirkning på miljøet.

Produkterne balancerer den indre struktur i håret, lukker skællaget og regulerer hovedbunden. De tager højde for om du har hydrofilt (fugtelskende) eller hydrofobt (fugtafvisende) hår.

Produkterne er meget drøje i brug og du vil opleve hvor lette de er at bruge hvad enten det er hår/hovedbundsprodukter eller stylingprodukter.

Skønhed kommer også indefra, derfor findes der ikke kun produkter til pleje og styling af hår, men også kosttilskud, individuelt designet til at forbedre dit hår, hud og negle.

HÅROLOGI på positivlisten HÅROLOGI arbejder kontinuerligt med at gøre alle produkter ”grønnere”.

I samarbejde med Dansk Frisør & Kosmetikerforbund har Grønt Erhverv udarbejdet en negativliste over produkter, som anses for at være skadelige for miljø og helse, og en positivliste over produkter som er bedømt til ikke at være skadelige.

De fleste af Hårologi-produkterne findes allerede på positivlisten og opfylder kravene for "Grøn Salon" i Danmark.

Mere om HÅROLOGI Hårologi har base i Stockholm i Sverige og du kan læse meget mere om HÅROLOGI på deres hjemmeside.

Menu
  Ring
  Book tid