Om Frisør Stationen

Som den eneste salon i Silkeborg er Frisør Stationen således grøn certificeret gennem Grøn Salon, der er en nordisk sammenslutning af miljøvenlige saloner, som er skabt at frisørernes fagforening i Norge.

Sammenslutningen tæller omkring 60 saloner, der alle arbejder uden stoffer, der er udpeget som eksempelvis allergifremkaldende, hormonforstyrrende og kræftfremkaldende. De certificerede saloner bruger heller ikke produkter, der indeholder parabener.

Frisør Stationen er også Silkeborgs eneste Hårologi salon.


Book tid nu via telefon:

Ring: 42 52 97 20


Fanney i Frisør Stationens lokaler
Foto: Silkeborg nyt - Artikel i Midtjyllands Avis

Når du kommer forbi, vil jeg Fanney tage godt i mod dig.

Du skal altid føle og vide at du er i trygge hænder hos mig. At jeg fagligt og som et helt almindelig lyttende menneske, ser dig lige der, hvor du er.

Jeg er født og opvokset på Island, hvor jeg også er uddannet i den lange 4 års udannelse. Jeg har dog boet i Danmark i 10 år og arbejdet hos flere lokale frisører og gennem fire år var ansat som bestyrer i en frisørsalon. Jeg har taget mange kurser igennem årene, blandt andet i New York hos Tony & Guy

Ydelser

Hos mig får du alt du kan forvente hos en moderne frisør salon.
Klip, farve, permanent osv.

Med Hårologi analysen kan lave et test og hovedbundsanalyse af dit hår. Og der med se præcist hvor stærk og strækbart dit hår er, samt fugtbalancen.

Så kan jeg give dig en unik og personlig behandling med hårvarer blandet præcist til dit hår.

Fra banegården til Skolegade

Det var et knokkelarbejde at få omdannet de tidligere omklædnings- og badefaciliteter for DSB personale på Silkeborg Station til en moderne og velfungerende frisørsalon.

Men allerede nu har jeg brug for større lokaler og har derfor flyttet salonen til Skolegade 30A.

Her bor Frisør Stationen

Menu
  Ring
  Book tid